Genskær – Genkendelse – Generationsskifte

Hvad er vi bange for:

  • Vi er alle bange for at dø
  • Vi er alle bange for, at der ikke er brug for os
  • Vi er alle bange for, at den identitet, vi har bygget op ved hjælp af egne og andres handlinger pludselig smuldrer væk, når vi bliver ældre

Knips med dine fingre og det går væk….. eller du kan putte hovedet ned i jorden, som en struds og alle bekymringerne går over…

NEJ – så let er det ikke.

Vi er nødt til at have det vi er bange for til overfladen. Dels for at beskue det og se på det som et vilkår. En anden vigtig grund er, at vi ofte kan gøre noget ved det liv, vi har, så bekymringen bliver mindre.

Kære virksomhedsejer eller dig som er tæt på én:

Ser du et genskær af genkendelse i ovenstående og står du på et senere tidspunkt eller faktisk nu overfor et generationsskifte/ejerskifte, så se det i øjnene, det går ikke over af sig selv, du vil have godt af at tage et skridt i den proces, der hedder: mine næste skridt ift. mig selv, min familie og min virksomhed.

Jeg hjælper gerne med disse første skridt. Fordi det er godt at få talt med en uvildig om denne del – også lang tid før det faktuelle skal ske.

Jeg hjælper med at få sat dine forventninger til fremtid på en tidslinje, så der er overensstemmelse med:

  • Det du drømmer om for din fremtid
  • Det der er godt for virksomheden
  • Det der er godt for din familie

Jeg er ikke tryllekunstner men derimod en hjælper, der har sat sig ind i problematikkerne – også de menneskelige. Det kræver handling og åbenhed til at tage nye skridt og være klar på forandring. Det hele sker ikke over én nat, men er en proces, som formes og lagres i dig. Tilbage til det vilkår vi startede ud med, at ingen af os er udødelige og at vi selv er nødt til at få startet på generationsskiftet/ejerskiftet! Vi starter med at være bevidst om, at det er svært med forandring, men at vi vil prøve at tage skridtet til den forandring.

Jeg har en lille startpakke, som kan få dig i gang – kræver ikke mange af dine timer eller kroner og kan give stor værdi til tankerne fremad. Kom ordentligt i gang og du vil ikke fortryde det! Du kan fange mig på tlf. 3029 4820.

Rigtig god fredag!

Hilsen

Annette
Nøglebundtet.dk