Din virksomhed er en del af din identitet. Hvad skal der ske med dig, når efter virksomheden – når din virksomhed er overdraget til næste generation?

For nogle ejerledere og næste generationer giver det mening, at du stadig er tilknyttet virksomheden, så du kan dele din viden og erfaring. Samtidig er det en øvelse at overlade roret helt til næste generation, når du fortsat er en del af virksomheden.

Måske har du lyst til at prøve noget helt andet ift. job, fritidsaktiviteter og familie efter virksomheden er overdraget? Og måske har du endnu ikke skænket dit liv efter virksomheden n tanke.

Tal med dine nærmeste

Når du selv er kommet tættere på en afklaring ift. hvad du ønsker dig af fremtiden, er det – uanset hvad du forestiller dig, du skal på den anden side af generationsskiftet – en rigtig god idé at tale med dine nærmeste om det. Du har brug for en afklaring, men det har din familie også.

Igangsæt snakken, forventningsafstem og igangsæt initiativer i den retning, du ønsker, at dit seniorliv skal være.

Test dig selv: Generationsskifte

Jeg tager dig igennem otte spørgsmål, som det er relevant for dig som ejerleder at finde svar på. Det er aldrig for tidligt at sætte gang i tankerne og de indledende processer i et generationsskifte. Følg med på LinkedIn og her på bloggen.

Har du brug for en erfaren sparringspartner på de bløde værdier, er du velkommen til at kontakte mig.

Vil du vide mere om generationsskifte?
Download min booklet, hvor du får 11 gode råd til det gode ejerskifte.