Din virksomhed står overfor et generationsskifte. Hvad er vigtigst for dig, når det sker?

Måske ved du lige præcis, hvem der skal overtage din virksomhed, når du ønsker at skifte ledelsesgangen ud med golfbanen. Måske er du i fuld gang med at lede efter den næste ejerleder. Og måske har du ikke skænket næste ejerleder en tanke endnu.

Jo tættere du kommer på skæringsdatoen, hvor din virksomhed skal skifte hænder, jo mere presserende bliver spørgsmål: Hvad er vigtigst for dig ved ejerlederskiftet?

Det vigtigste for dig ift. den nye ejerleder

I videoen kommer jeg med nogle forskellige valgmuligheder: Gælder det om at få den rigtige pris, sikre medarbejderne fremadrettet, finde den person, som du kan mærke, vil videreføre virksomhedens DNA eller noget helt fjerde?

Det kan som sagt også være, du ikke har skænket det en tanke. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor du er henne i din proces. Men jeg vil anbefale dig at overveje dine prioriteter i god tid, inden du står overfor selve ejerskiftet.

Og så er det vigtigt for mig at pointere, at der ikke er en eller flere af ovenstående prioriteringer, som er mere rigtig end andre. Alt jeg sige rer, at for at få den bedste overdragelse, har du brug for en personlig afklaring på, hvad der er vigtigt for dig.

Test dig selv: Generationsskifte

Jeg stiller dig en række spørgsmål, som det er relevant for dig som ejerleder at finde svar på. Det er aldrig for tidligt at sætte gang i tankerne og de indledende processer i et generationsskifte. Følg med på LinkedIn og her på bloggen.

Har du brug for en erfaren sparringspartner på de bløde værdier, er du velkommen til at kontakte mig.

Vil du vide mere om generationsskifte?
Download min booklet, hvor du får 11 gode råd til det gode ejerskifte.