I de næste blogindlæg og videoer sætter vi fokus på dig, der står ved siden af virksomhedsejeren.

For når virksomhedsejeren står overfor et generationsskifte – så påvirker det også dig som ægtefælle eller kæreste.

Som ægtefælle/kæreste er du helt tæt på

Du har om nogen oplevet din partners vågne nætter på tætteste hold. Du har fulgt opture og nedture – spekulationer og investeringer – glæder og bekymringer – og du har været med i hele processen. Nu er det tid til næste skridt.

Og det påvirker også dig. For én ting er, at ejerleder står overfor en stor beslutning ift. et ejerskifte. Du er også en del af det. Indirekte eller direkte.

Tag dig selv tid

Gennem en række spørgsmål giver jeg dig mulighed for at reflektere over det næste skridt og dets betydning ind i dit og jeres fælles familieliv. For det er stort, når nøglerne skal gives videre. Uanset om det er til næste generation i familien eller til en udefra.

Det er en ny tid, der begynder; din partner står til at miste sin identitet for en stund. Han/hun har brug for dig i den proces.

Mit bedste råd til dig er:

Start i god tid inden generationsskiftet med at bruge tid på at reflektere og sætte ord på.

Inspiration til refleksion

Det er derfor, jeg sætter fokus på det her på bloggen og i en række små videoer til refleksion. Der er mange tanker og følelser involveret. Og det er helt okay.

Har du brug for en udefra til at hjælpe dialogen i gang, er du meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

Vil du vide mere om generationsskifte?
Download min booklet, hvor du får 11 gode råd til det gode ejerskifte.