Når en ejerleder står overfor et generationsskifte, påvirker det også dig som ægtefælle/kæreste.

Har du mon tænkt over, hvordan du ønsker, at jeres liv skal være efter virksomheden?

Drømmen om livet efter virksomheden

Måske har I allerede talt om jeres drømme? Både de realistiske første skridt umiddelbart efter generationsskiftet og drømmene på den lange bane.

Et generationsskifte er et stort skifte i ejerlederens liv. For nogle starter processen tidligt og overvejelserne begynder at indfinde sig, mens andre skubber processen til sidste øjeblik.

Men hvad med dig. Hvad ønsker du dig af livet efter, at din partner afhænder virksomheden?

Måske har I allerede gang i mange interessante projekter og glæder jer i det store hele til, at I kan sætte turbo på dem. Måske er du faktisk lidt bekymret over, hvordan fremtiden bliver og hvilke drømme, I skal realisere. Og måske har I slet ikke talt om fremtiden på den måde, men alligevel har du lidt håb og drømme for fremtiden.

Inspiration til refleksion

Mit råd til dig er: Start i god tid inden generationsskiftet med at bruge tid på tiden efter virksomheden. Brug tid til at reflektere og sætte ord på tiden, der kommer.

Find ud af med dig selv, hvad du ønsker – og find sammen ud af, hvad I ønsker, hvad der er realistisk og hvor jeres drømme mødes. Det er en spændende snak, men det kan også være en snak, med mange tanker og følelser involveret. Og det er helt okay.

Har du brug for en udefra til at hjælpe dialogen i gang, er du meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

Vil du vide mere om generationsskifte?
Download min booklet, hvor du får 11 gode råd til det gode ejerskifte.